Ste arhitekt ali notranji oblikovalec?

Iščete izvajalca za izdelavo oblazinjenega pohištva (sedežne garniture po načrtu, oblazinjene postelje, dekorativne oblazinjene stene)?

V podjetju Žakelj vam izdelamo oblazinjeno pohištvo po vaših željah, saj imamo podprto proizvodnjo od začetne (načrtovalne) faze do končne faze, kjer oblazinjeno pohištvo dokončno izdelamo.

Oglejte si nekaj naših referenc

Načrtovanje oblazinjenega pohištva po vaših načrtih

Z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem pri izdelavi načrtov in kosovnic za ogrodja in ostale elemente oblazinjenega pohištva lahko izdelamo še tako zapletene oblike pohištva. Pripravimo in predvidimo vse potrebno za izdelavo vidnih in nevidnih konstrukcijskih elementov.

Izdelava ogrodja in ostalih lesenih elementov

Z računalniško podprto tehnologijo (CNC stroji) in z veliko izbiro kvalitetnih materialov smo pripravljeni izdelati tudi konstrukcijsko bolj zapletene oblike in tehnično zahtevne izdelke. Izdelki nepravilnih oblik in okroglin tako niso problem.

Obdelava ogrodja z vzmetmi in ostalimi polnili

V fazi kjer lesena ogrodja obdamo z vzmetenjem in penastim polnilom lahko zaradi velike izbire polnil izdelamo tudi bolj zahtevne izdelke. Vgrajujemo kakovostna polnila in različne vrste vzmetnih polnil.

Krojenje, šivanje in tapiciranje

Izkušene krojilje, šivilje in tapetniki tako dokončno obdelajo določene oblazinjene elemente, ki na koncu sestavljeni tvorijo končni izdelek.

Kovinski in leseni elementi

Veliko oblazinjenih izdelkov vključuje vidne kovinske in lesene elemente (noge, podnožja, ročaji). Sodelujemo z več slovenskimi podjetji, ki nam izdelajo kovinske elemente po naročilu, katere se lahko obdela po določenih zahtevah (kromiranje, niklanje, barvanje,...). Lesene elemente pa izdelamo v lastni delavnici kjer imamo tudi lakirnico, da se lahko zaščitijo in barvajo določeni elementi.

Izdelava sedežnih garnitur iz našega programa po vaših dimenzijah in zahtevah

V programu imamo veliko različnih modelov sedežnih garnitur in ostalega oblazinjenega pohištva katerega lahko prilagodimo vašim dimenzijam in zahtevam.

Vsak model sedežne garniture iz našega programa se lahko izdela v zahtevanih oblikah in velikostih.

Program sedežnih garnitur Program sedežnih garnitur po naročilu

Predstavitveno gradivo in tehnične risbe

Bi v svoj projekt umestili pohištvo iz našega programa? Bi želeli več slikovnega gradiva o našem programu in kataloge / brošure v tiskani ali elektronski obliki?

Vzpostavite stik z nami in pripravili vam bomo gradivo predstavitvenega in tehničnega značaja.

Tlorisne in 3d skice naših oblazinjenih izdelkov.

Kontaktirajte Ireno Žakelj

Prevleke za oblazinjeno pohištvo

V ponudbi imamo veliko materialov v različnih barvah in barvnih kombinacijah (tkanine, mikrotkanine, usnja, dekorativne tkanine) ter v različnih censkih razredih.

V kolikor pa imate vi svoj material za prevleke pa je možna tudi izdelava iz vašega materiala. Saj je možno prilagajanje v vseh pogledih.

Več o prevlekah si lahko preberete na spodnji povezavi

Materiali za prevleke oblazinjenega pohištva

Dobavni rok

Ker so izdelki nestandardnih oblik zahtevnejši za izdelavo je težko doreči točen dobavni rok, saj je odvisen od več dejavnikov. Se pa vedno potrudimo in oblazinjene izdelke izdelamo v čimkrajšem oziroma dogovorjenem roku.

Dostava, vnos in montaža

Imamo dostavni kamion in montažerje kateri po dogovoru poskrbijo tudi za dostavo in montažo oblazinjenega pohištva.

Kontakt und Shops

Haben Sie eine Frage
04/517 05 50
info@zakelj.si

Žakelj Programm ist in unseren Ausstellungsräumen und an ausgewählten Verkaufsstellen übersichtlich dargestellt.


Siehe Shops Žakelj

Ostanite v stiku z namiSplošna uredba o varovanju osebnih podatkov

Želim prejemati e-novice enkrat na mesec, o novostih, idejah in koristnih nasvetih, s področja sedežnih garnitur.
Več o politiki varovanja osebnih podatkov.       

Piškotki na spletni strani www.zakelj.si
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu